superior

Organismes / Política turística

300 empreses catalanes planifiquen la promoció turística conjunta

Turisme de Catalunya ha reunit més de 300 empreses i entitats turístiques catalanes amb la voluntat d’implicar-les directament en l’execució de les accions promocionals i de comercialització turística. Les empreses participants són membres d’algun dels quatre clubs de producte creats per Turisme de Catalunya dedicats al turisme cultural, gastronòmic, actiu i de golf.

Aquesta trobada se celebra anualment i dimarts va tenir lloc la 2na edició al Palau de la Música Catalana. El director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs ha comentat que “l’objectiu d’aquesta assemblea és fidelitzar les empreses i entitats del sector que formen part dels clubs, per tal d’optimitzar recursos i incrementar l’eficàcia dels plans de promoció de Turisme de Catalunya”.

Les empreses i entitats participants podran participar en més de 80 fires, 100 viatges de familiarització i premsa, i 20 jornades comercials organitzades per l’organisme de promoció de la Generalitat de Catalunya.

Nou club dedicat al turisme de salut i benestar

Enguany entrarà en funcionament un nou Club dedicat a l’oferta turística de salut i benestar. El nou club dissenyarà accions promocionals adreçades a balnearis, centres d’hidroteràpia reconeguts com a centres de salut, hotels-spa, centres de talassoteràpia, centres lúdics-termals, centres mèdics, agències de viatges i centrals de reserves.

Núm. membres dels Clubs de Producte

Club Actiu  97
Club Cultura 105
Club Gastronomia  43
Club de Golf  74
Total 319
Back to top button