superior

ReportatgesTransport

Vivint d’incògnit en una terminal d’aeroport per por al coronavirus

Una nova història que recorda la pel·lícula d’Steven Spielberg, “La Terminal” ha passat a l’aeroport internacional de Chicago. El protagonista no és Tom Hanks sinó Aditya Singh, un ciutadà de 36 anys de Los Ángeles que ha viscut durant tres mesos a les instal·lacions de l’aeroport sense que ningú s’adonés.

Com en una pel·lícula de cinema, aquest californià, que va agafar por a tornar a casa seva per si es contagiava de coronavirus, ha passat tot aquest temps vivint d’incògnit al recinte, movent-se per àrees privades i dormint i menjant el que li oferien altres passatgers.

El 10 d’octubre passat Aditya Singh havia d’agafar un vol cap a Los Ángeles i va decidir quedar-se a l’aeroport de Chicago fins que fa uns dies el van descobrir. Singh disposava d’una acreditació perduda per un treballador que li va permetre moure’s per l’aeroport amb certa llibertat sense aixecar cap sospita.

Ara s’enfronta a una acusació de doble delicte, un de greu per violar espais restringits de l’aeròdrom i un més lleu per robatori.

La situació d’aquest viatger té semblança a l’exposada a la pel·lícula ‘La Terminal’ basada en uns fets reals, però també amb l’odissea de 7 mesos d’un ciutadà sirià atrapat a la terminal d’un aeroport de Kuala Lumpur (Malàisia). En quedar-se sense visat aquest viatger es va quedar atrapat durant set mesos fins que va poder arribar al Canadà.

Articles relacionats

Back to top button