superior

DestinacionsServeis

Targeta de fidelització a la Val d’Aran

La Val d’Aran disposa de la nova targeta de fidelització “Val d’Aran Card”, que pretén atreure clients nous, tant aranesos com turistes, per potenciar els establiments comercials i turístics del territori.

La targeta “Val d’Aran Card” es pot adquirir de manera gratuïta a diversos establiments comercials del conjunt del territori. Els clients que disposin d’aquesta acreditació gaudeixen de diferents avantatges en els establiments que s’han adherit a la iniciativa. Així, tenen descomptes en les compres i acumulen diners virtuals, que poden utilitzar en les pròximes adquisicions de productes.

L’objectiu principal d’aquesta targeta és dinamitzar els establiments comercials i turístics de la Val d’Aran, amb l’augment de la clientela tant de turistes com de ciutadans de la vall. Aquesta tarjeta permet disposar d’una informació exacta dels moviments que fan els clients de la zona, fet que permetrà confeccionar estadístiques sobre els establiments més visitats o els productes que més es venen. Les primeres conclusions de l’evolució de la iniciativa es podran obtenir un cop acabada aquesta campanya turística nadalenca.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button