Sitges concentra esforços per captar turistes a Barcelona

Durant aquest estiu l’agència de promoció Turisme de Sitges i l’Ajuntament de Sitges, s’han decidit pel mercat de proximitat per tal d’ampliar el nombre de visitants al municipi. Han dissenyat la campanya “Avui fa un dia Sitges” per convèncer els barcelonins i els seus turistes que Sitges pot ser una bona opció per passar el dia.

La campanya busca incentivar la despesa en els comerços i establiments d’hostaleria de Sitges entre clients de nivell adquisitiu mig-alt i alt, segons informa l’Agència de Promoció Turisme de Sitges. Ja són evidents els suports publicitaris a l’espai urbà barceloní, com ara en autobusos i a les estacions de metro i ferrocarrils. Els anuncis, a més del català i castellà, utilitzen l’anglès amb el clar objectiu de captar públic estranger.

Les darreres dades turístiques del municipi indiquen que l’ocupació es mou en xifres similars a la temporada passada. El mes d’agost també es preveu positiu. Els empresaris turístics de Sitges apunten en alguns casos a un descens dels preus d’allotjament d’un 10% de mitjana.

Per a Sitges “la conjuntura econòmica actual propicia els desplaçaments curts i d’anada i tornada en un sol dia”. Segons l’Agència, el 29% dels visitants que rep el municipi durant l’any, provenen de Barcelona i altres punts de Catalunya. Un 30% correspondria a turistes de la resta de l’Estat i poc més d’un 40% serien estrangers.

Ara volen captar milers de turistes aquests mesos aprofitant la proximitat de Barcelona amb Sitges i la bona connexió entre elles. Els reclams són passejar, anar a la platja, tastar la gastronomia, comprar productes singulars i asseure’s en una de les terrasses a assaborir el bon temps.

0 0 0