superior

Empreses

PortAventura maximitza el ràtio de benefici per visitant

Les dades econòmiques de PortAventura reflecteixen com ha aconseguit augmentar beneficis malgrat mantenir el mateix volum de visitants. El seu balanç econòmic positiu segueix sent un cas pràcticament únic en el panorama internacional dels parcs temàtics.

Els beneficis de PortAventura van créixer un 15% en 2014, segons explica el diari econòmic Expansió. Amb una facturació de 194 milions d’euros, un 7% més que en l’exercici anterior, el parc es manté en números positius. Tot i haver estancat en 4 milions el nombre de visitants ha aconseguit un benefici net de 15,5 milions. Un any abans també va aconseguir 13,4 milions d’euros de benefici net.

Segons el diari els resultats de creixement es donen en les diferents divisions de l’empresa. Destaca el negoci de l’agència Port Aventura Viatges, que va moure 21 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement del 36,5%.

Les expectatives de futur són esperançadores ja que té a la vista un nou atractiu com Ferrai Land i manté la col·laboració estival amb el Cirque du Soleil. Entre els seus objectius està captar un milió més de visitants i d’ampliar els dies d’obertura a pràcticament tot l’any.

PortAventura és propietat al 50% de Investindustrial, de la família Bonomi, i de KKR, grup nord-americà de capital de risc.

Articles relacionats

Back to top button