superior

DestinacionsEmpresesServeis

Espanya comercialitzarà productes turístics de salut a través de la Xarxa

El Clúster Espanyol de Turisme de Salut comercialitzarà a través de la plataforma on line www.spaincares.com productes turístics relacionats amb l’àmbit sanitari. Amb aquesta iniciativa, l’entitat vol impulsar la captació d’aquest tipus de turista, que es caracteritza per fer estàncies de llarga durada i despeses notòriament superiors a les del visitant convencional.

El turisme relacionat amb la salut va generar a Espanya uns ingressos d’uns 140 milions d’euros l’any 2013, i l’objectiu del clúster és arribar als 500 milions l’any 2015 gràcies a l’atracció de nous visitants.

En aquest procés de captació, l’explotació de les eines 2.0 resulta imprescindible, i l’agència de màrqueting interactiu i serveis digitals GTO Europe serà l’encarregada de desenvolupar la futura plataforma, que servirà de punt de promoció, venda i gestió dels serveis dels associats al clúster.

El Clúster Espanyol de Turisme de Salut el formen la Federació Nacional de Clíniques Privades (FNCP), l’Associació Nacional de Balnearis (ANBAL), la Federació Empresarial de la Dependència (FED), la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) i la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV).

Aquestes entitats van decidir unir-se fa uns mesos per explotar el potencial del turisme relacionat amb la salut a Espanya i multiplicar els ingressos que genera. Les bones infraestructures sanitàries espanyoles i la seva reputació mundial, així com l’experiència en gestió turística del país són els principals arguments que ofereixen al turista estranger.

Articles relacionats

Back to top button