superior

abajo

Mercats

El mercat britànic valora Espanya amb un notable alt

Els turistes del Regne Unit que han visitat Espanya la valoren molt positivament com a destinació turística.

Els britànics li atorguen una puntuació d’un 8,62% sobre 10, lleugerament per sobre del 8,56% de mitjana que ofereixen a altres destinacions. El resultat surt d’un anàlisi efectuat sobre més de 300.000 opinions sobre més de 2.000 recursos turístics. L’anàlisi l’ha treballat la consultora Vivential Value a través del seu estudi “Monitor de l’experiència turística en recursos i destinacions d’Espanya” que monotoritza les opinions abocades pels viatgers a les principals plataformes en línia.

Cal assenyalar que els recursos culturals són els que van generar un volum més gran d’opinions, amb més de 128.000 noves ressenyes en línia per a una mostra de gairebé 300 recursos. “Tot el patrimoni cultural d´Espanya obté una puntuació molt alta en reputació en línia, amb un iRON [Índex de Reputació Online] de 9,12 punts”, indica l’empresa tecnològica Vivential Value.

D’altra banda, els parcs i espais naturals compten amb un 30% menys de valoracions a l’agost del 2022 respecte a l’estiu anterior, “encara que mantenint el seu excel·lent índex de satisfacció, que arriba al 9,29 la temporada d’estiu del 2022”, amb adjectius esmentats reiteradament pels visitants com a “espectacular”, “bell”, “encantador”, “impressionant” o “recomanat”, segons recull l’estudi

Articles relacionats

Back to top button