superior

abajo

Fires i Congressos

Una de les millors edicions del Saló Nàutic dels últims anys

Tanca la seva 60ena convocatòria amb èxit de públic i increment d’oferta i espai

Els cinc dies de Saló Nàutic Internacional de Barcelona es poden considerar de les millors edicions gràcies a la gran afluència de públic registrada i als contactes de negoci que s’hi han establert.

La cita ha incrementat la seva oferta en un 22%, un 40% el seu espai i ha superat novament els 50.000 visitants. L’esdeveniment es pot considerar líder i de referència de la nàutica d´esbarjo i esportiva d´Espanya. L’Associació Nacional d´Empreses Nàutiques (ANEN) col·labora amb Fira de Barcelona per organitzar un saló que ha comptat amb la participació de 279 expositors, més de 700 embarcacions i 80 novetats.

Entre les novetats, diversos tipus d’embarcacions elèctriques o híbrides per contribuir a l’increment de l’electrificació de les motoritzacions per fomentar la sostenibilitat al sector o La Copa de l’Amèrica que se celebrarà el 2024 a les aigües de Barcelona amb la presència de l’equip organitzador neozelandès i la visita de l’equip suís Alinghi que ja està entrenant a la capital catalana.

El president del Saló Nàutic, Luis Conde, ha destacat el paper de l’esdeveniment: hem actuat com a element dinamitzador de vendes en uns moments de tanta incertesa com els actuals”. El saló ha reunit 400 compradors internacionals, 28 catamarans de gran eslora, 14 embarcacions candidates al premi Millor Vaixell Europeu de l´Any i 15 startups de set països que han presentat els seus projectes i iniciatives per a una nàutica més digitalitzada.

 

Articles relacionats

Back to top button