superior

Destinacions

Open Camp, el primer parc temàtic de l’esport del món

L’Anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona, inaugurarà al juny de 2016 un parc temàtic exclusivament dedicat a l’esport. El projecte aspira a generar més d’1,6 milions de visitants i un impacte de 65 milions per a la ciutat.

El parc, de capital privat, utilitzarà les instal·lacions dels Jocs Olímpics de Barcelona que llogarà a l’ajuntament durant 230 dies a l’any. Els creadors afirmen que “es tracta d’una iniciativa inèdita a nivell mundial”. La inversió inicial és d’uns 20 milions.

Els usuaris d’Open Camp experimentaran mitjançant realitat virtual la sensació que tenen els esportistes d’elit. Els visitants deixen de ser espectadors de l’esport per ser protagonistes, aquest és la principal atractiu del parc.

Les entrades costaran uns 28 euros i oferirà una vintena d’activitats esportives, tant d’experiència real com a virtual, lligades al futbol, bàsquet, atletisme, esgrima o natació entre d’altres. El parc oferirà diferents espectacles, inclòs una cerimònia de clausura. Restaurants i museus completen l’oferta d’Open Camp.

Articles relacionats

Back to top button