superior

Destinacions

Nova marca turística per Vilanova i la Geltrú

La capital del Garraf està desenvolupant el seu Pla de Màrqueting Turístic 2017-2020 i un dels pilars és la nova imatge turística.

A la presentació de la marca, que va tenir lloc a la fira B Travel, la alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va destacar que la construcció de la nova marca “ha estat un treball que ha durat gairebé un any i que s’ha dut a terme de manera acurada i intensa”. I és que tant l’estratègia a seguir com el disseny de la marca són un exemple de consens, on han participat pràcticament tots els actors de la ciutat, des del comerç fins els representants de l’esport, el medi ambient o la cultura de la ciutat, passant, lògicament, per tots els estaments turístics, com ara hostalers, restauradors, organitzadors d’esdeveniments i fires o l’Estació Nàutica.

La marca és un eix principal del Pla de Màrqueting i permetrà desllorigar un gran nombre de les accions previstes. A més, també es van presentar nous productes com el calendari d’activitats o el fulletó sobre els allotjaments a la ciutat.

Web oficial de turisme de Vilanova i la Geltrú

Articles relacionats

Back to top button