superior

Destinacions

2015: Any del Turisme Interior i de Muntanya

Aquest 2015 és l’any de les destinacions turístiques catalanes d’interior i de muntanya i preparen una promoció especial per a captar turistes.

De la mateixa manera que ja s’ha fet en d’altres ocasions i amb altres propostes, l’Agència Catalana de Turisme organitza un any temàtic per dur a terme una campanya intensa de promoció d’un producte turístic específic.

“La celebració d’aquest any temàtic –expliquen des de l’Agència Catalana de Turisme- ha de contribuir a posicionar Catalunya com a destinació referent en turisme d’interior i de muntanya,  amb l’objectiu d’ampliar el nombre de visitants tant de proximitat com de mercats internacionals, tot transformant en experiències turístiques la gran riquesa en recursos naturals i culturals existents en aquest territori”.

El tret de sortida d’aquesta iniciativa serà al mes de març amb una acció de promoció i comercialització prevista al centre de Barcelona amb l’oferta de turisme actiu, d’interior, de muntanya i d’enoturisme entre el públic de la capital catalana (locals, visitants i turistes).

A partir d’aquí, i al llarg de 2015, s’organitzaran d’altres accions específiques centrades en aquest producte i en tota l’oferta generada al seu entorn.

Articles relacionats

Back to top button