superior

EmpresesTransport

Norwegian volarà a Llatinoamèrica des de Barcelona el 2017

L’aerolinea ‘low cost’ noruega, Norwegian, estudia operar vols directes amb l’Argentina i Xile des de l’aeroport del Prat el proper any. Aquestes rutes se sumaran a les que ja ha anunciat per al mes de juny a les destinacions nord-americanes de Nova York, Los Angeles, San Francisco i Miami.

Amb aquest anunci Norwegian presenta un pla de rutes de llarg recorregut des de l’aeroport de Barcelona com ja fa a altres ciutats europees com Oslo, París i Londres. És una de les primeres aerolínies que ofereix vols de baix cost en rutes transatlàntiques. L’estalvi per als passatgers que viatgin amb la companyia pot estar entre 180 i 200 euros. Norwegian ha estat la primera que ofereix connexions intercontinentals low cost entre Espanya i els Estats Units.

Segons ha avançat el seu fundador, Bjorm Kjos, l’aposta pels vols des d’Espanya és important ja que la inseguretat en altres països ha forçat la companyia a reduir operacions i a incrementar-les a l’Estat on creixerà en un milió de clients aquest exercici. Concretament aquest any creixerà un 18% el nombre de passatgers transportats a Espanya, amb més de 6,2 milions. Espanya és el segon mercat de Norwegian per volum de passatgers i ja és el primer país en nombre de bases de la companyia, superant Noruega.

Connexió de Latam Airlines entre Barcelona i Lima el mes de desembre

A partir del 15 de desembre Latam Airlines unirà sense escales Barcelona i Lima. Volarà amb un Boeing 767, tres vegades per setmana, de Lima la capital catalana els dilluns, dijous i dissabtes, i del Prat a la capital peruana els dimarts, divendres i diumenges. La dicisión arriba després de constatar que un percentatge molt elevat dels passatgers de la ruta Madrid-Lima passa per Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button