superior

Organismes / Política turística

Muro:”La normativa ha de ser àgil, mínima: la necessària”

La directora general de Turisme, Marian Muro, ha declarat que “l’administració catalana ha d’estar al servei de les empreses i no ser un obstacle”. En el seu primer acte públic com a directora general, Muro ha transmès unes prioritats marcades per la seva trajectòria professional en el sector privat.

Muro ha anunciat la creació de la Taula del Turisme amb l’objectiu d’estar i treballar més a prop del sector. Amb aquesta proposta la nova directora general vol fer una revisió de les normatives actuals per eliminar tot allò que suposa una trava per als empresaris “especialment per a les pimes en un moment en què ho estan passant malament. La normativa turística ha de ser àgil, mínima: la necessària per no posar fre a la competitivitat del sector”.

“S’ha de fer més amb menys i apostar per accions més eficients, més imaginatives i innovadores”. Amb aquesta intenció, Muro ha visitat l’estand de Catalunya a la fira Fitur, que aplega l’oferta d’una setantena d’empreses i entitats catalanes.

El dia de la inauguració, es van presentar diverses iniciatives i projectes turístics com ara la Ruta del Vi i la Xarxa de Pobles amb Encant, de Lleida; les propostes de Sant Carles de la Ràpita; i el Val d’Aran Convention Bureau, entre d’altres.

Back to top button