Destinacions

Costa de Barcelona-Maresme finalista en els premis “Destino SICTED 2010”

El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha recollit el premi que reconeix, a nivell estatal, l’esforç de la destinació a potenciar la qualitat turística. Fins a 74 establiments compten amb el segell de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) sota el paraigües de la marca Costa de Barcelona – Maresme. Sant Sebastià i Gijón també han aconseguit un reconeixement en aquests 1ers premis SICTED.

El director general de Turespaña, Antonio Bernabé, ha lliurat el premi al president del Consorci del Maresme, Josep M. Juhé, en un acte oficial en el marc de Fitur 2011. D’aquesta manera es vol reconèixer l’esforç de la comarca i del seu Consorci de Promoció Turística en la implantació d’aquest segell de qualitat i del compromís que han assumit administracions locals, empreses i serveis turístics. En el decurs de l’acte, Bernabé ha destacat que "estem en la indústria adequada en el país adequat".

Juhé considera que la marca Costa de Barcelona-Maresme s’està posicionant amb força dins l’escenari turístic català i espanyol i opina que la distinció arriba en el moment precís, quan “es comencen a veure els fruits d’aquest treball conjunt per atraure visitants al Maresme”.

El projecte SICTED està implantat a 106 destinacions turístiques de tot el territori espanyol, amb més de 3.000 entitats i empreses distingides i prop de 7.000 adherides al projecte. A la província de Barcelona s’està aplicant a 12 destinacions turístiques i l’impulsen la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Al Maresme el projecte està coordinat pel seu Consorci de Promoció Turística.

Back to top button