superior

Lloret de Mar

Lloret de Mar es consolida com la principal destinació turística de la Costa Brava

L’estudi d’ocupació hotelera elaborat per Lloret Turisme i el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar mostren un balanç positiu dels mesos d’estiu, arribant al 90% d’ocupació hotelera i situant-se a la davantera de les poblacions gironines.

Els números d’ocupació hotelera (83,74% al maig; 79,10% al juny; i el 90% al juliol) són el reflex del ventall de productes turístics que ofereix Lloret de Mar: turisme cultural, actiu, MICE, de platja urbana, esportiu, d’esdeveniments, entre d’altres, reforçats per productes complementaris com de naturalesa, gastronomia i comerç.

Lloret de Mar es consolida com un dels principals punts turístics de l’Estat amb més pernoctacions – 872.957 -, una ocupació del 90,05% i una estada mitjana de 5,46 dies durant el mes de juliol. Les nacionalitats dels turistes que visiten la localitat són principalment: francesa, espanyola i alemanya.

Poden consultar l’estadística completa a: Estudi ocupació hotelera juliol 2011

Lloret de Mar és un dels punts d’atracció turística més importants del Sud d’Europa, situat en un entorn privilegiat com és la Costa Brava, principal marca turística de Catalunya i aquesta a la vegada, principal marca de l’Estat. Els atractius turístics, els serveis i equipaments, l’oferta comercial, gastronòmica i d’activitats juntament amb la infraestructura hotelera i d’allotjaments turístics, situen a Lloret de Mar com la principal marca de Catalunya./Notícia emesa per Lloret Turisme

Back to top button