superior

Destinacions

La Terra Alta s’apunta a la moda de les targes turístiques

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha presentat la Targeta Turística Terra Alta, un projecte al qual s’han adherit prop de 60 establiments del territori.

La targeta turística de la Terra Alta, dissenyada pell taller de Javier Mariscal, permet gaudir de múltiples avantatges als turistes i visitants, com ara ofertes serveis culturals i turístics, entrades a museus i centres d’interpretació o descomptes en establiments d’allotjament, restauració, cellers i agrobotigues.

Se n’han editat 1.500 targetes que es poden adquirir als establiments adherits per 10 euros.

La iniciativa compta amb el suport dels consellers reguladors de les denominacions del vi i de l’oli de la Terra Alta, de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i de l’Associació de Turisme Rural de la comarca.

Reobertura de la Via Verda

Després que a finals de l’any passat es veiessin afectats per moviments de terres que hi van provocar despreniments i esquerdes, se segueix treballant per a l’arranjament dels túnels de la Via Verda al seu pas per Pinell de Brai. Des del Consell Comarcal informen que l’objectiu és “obrir al públic tan aviat com sigui possible”.

[HOME]

Back to top button