superior

abajo

Fires i Congressos

Catalunya serà present als mercats llunyans a les fires turístiques

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), depenent de la Generalitat, ha anunciat que assistirà a 42 fires de turisme durant el 2013. Ho farà amb el mateix estand per estalviar i perquè li ha donat uns bons resultats durant l’any passat. Les fires més importants en els mercats emissors tradicionals es mantenen però guanyen protagonisme els mercats llunyans.

La destinació “Catalunya” estarà present a les fires turístiques com la ITB de Berlín (del 6 al 10 de març), la MITT de Moscou (del 20 al 23 de març) i la World Travel Market de Londres (del 4 al 7 de novembre), així com a Fitur (Madrid, del 30 de gener al 3 de febrer) i al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (Barcelona, del 19 al 21 d’abril).

També els mercats emergents de Brasil, Xina i el Sud-est asiàtic tindran un paper destacat en el calendari de fires 2013 de l’ACT. Així, Catalunya assistirà a la World Travel Market de Sao Paulo (del 23 al 25 d’abril), la ITB Àsia de Singapur (del 23 al 25 d’octubre), i la China International Tourism Industry de Guangzhou (al setembre).

Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme, ha declarat que “per al 2013 mantenim la presència firal del 2012 perquè ha estat una aposta d’èxit, guardonada amb nombrosos premis internacionals, i perquè, a més, ens permet reutilitzar materials i ajustar costos en un moment de contenció pressupostària”.

Així mateix, l’Agència Catalana de Turisme ha informat que assistirà a diverses fires i salons especialitzats en un segment de la demanda concret “amb l’objectiu d’atraure un turista altament especialitzat”. Entre aquestes, estarà present a l’IMEX de Frankfurt (del 21 al 23 de maig) i a l’EIBTM de Barcelona (del 19 al 21 de novembre), ambdues especialitzades en turisme de negocis, a la British Birdwatching Fair (del 16 al 18 d’agost), dedicada al turisme ornitològic, o a les ILTM d’Àsia (Xangai, del 3 al 6 de juny), Amèrica (Mèxic, de l’1 al 3 d’octubre) i Europa (Cannes, del 5 al 8 de desembre), les fires de luxe més importants del món, entre d’altres.

El calendari de fires 2013 de l’Agència Catalana de Turisme

[HOME]

Back to top button