superior

DestinacionsEmpreses

La pressió contra el turisme de borratxera dóna els primers resultats a Catalunya i Balears

Els governs autonòmics de Catalunya i Les Illes Balears han volgut mostrar-se forts davant els paquets de ‘sexe i alcohol’ que programen alguns operadors sota el reclam del Spring Break.

La Generalitat ha celebrat la decisió de l’empresa organitzadora del “Karibean Spring Break” de retirar el paquet que havia previst a Salou entre el 5 i el 8 de maig. Ha agraït al sector que hagi decidit combatre aquestes pràctiques que malmeten la imatge de la destinació Catalunya després de demanar-los que expulsessin de les seves organitzacions aquelles empreses connivents amb el ‘turisme de borratxera’.

En el cas de Mallorca el govern autonòmic també ha actuat contra l’operador alemany que havia previst un paquet dirigit a la ingesta d’alcohol. L’ha dissuadit de portar endavant el seu paquet. L’Ajuntament de Palma, per la seva banda, ha començat a multar pel consum d’alcohol al carrer i la seva intenció és que a l’estiu la mesura estigui totalment implantada.

Missatges publicitaris fora de to

En el cas de Karibean Spring Break es promovia amb missatges com “la teva primera orgia a Espanya” on “el sexe i l’alcohol sempre prevalen en una atmosfera de pura bogeria”. I afegia al web del festival que era una “gran oportunitat per fotre un clau amb l’embriaguesa com a excusa”.

Articles relacionats

Back to top button