superior

Empreses

La patacada d’eDreams Odigeo després de multiplicar pèrdues

El grup eDreams Odigeo ha marcat uns números vermells de més de 180 milions d’euros en el seu últim exercici fiscal segons la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Després de conèixer-se aquests resultats econòmics ha tornat a caure la seva cotització en borsa.

L’acumulació continuada de caigudes ha forçat al grup, format per eDreams, Opodo, Go Voyages i Travellink, a comunicar que han obtingut un benefici de 13 milions d’euros net i un creixement del 1% en el marge sobre ingressos. Contrasta aquesta informació amb la imatge facilitada per la CNMV que recull unes pèrdues que multipliquen gairebé per nou les de l’exercici anterior.

L’acció d’eDreams Odigeo s’ha depreciat un 70% en poc més d’un any. Els moviments en el grup no s’han deixat esperar i s’han portat per davant a un dels seus cofundadors i conseller, Mauricio Prieto. La situació ja es preveia complicada ja que fa quatre mesos també va presentar la seva dimissió un altre cofundador, James Hare, i a l’inici de l’any Javier Pérez-Tenessa va abandonar el seu lloc de conseller delegat.

L’online intenta salvar la seva solvència i imatge de futur oferint dades positives destacant el marge sobre ingressos que obté i l’increment de les reserves que ha aconseguit que situa en un 12%. Els seus responsables llancen un missatge de tranquil·litat afirmant que estan en la línia de les seves previsions i objectius empresarials. Esperen que en uns dos anys, eDreams Odigeo torni a la senda del creixement.

Articles relacionats

Back to top button