superior

Aeri

La justícia ordena a American Airlines tornar a vendre bitllets a través d’Orbitz

La justícia ha ordenat a American Airlines tornar a vendre tota la seva programació de vols a través de l’agència de viatges ‘online’ Orbitz. Tal com va informar Comunicatur en el mes de març, American Airlines va encendre la guerra amb la intermediació decidint vendre tots els bitllets a través de la seva pròpia web i estalviar-se d’aquesta manera el pagament de comissions.

Concretament, el Tribunal del comtat de Cook a Illinois ha fallat a favor de la demanda de Travelport, matriu d’Orbitz i d’Orbitz for Business, de manera que l’aerolínia haurà de vendre de manera immediata els seus bitllets a través d’ambdues agències ‘online’, segons va informar la companyia en un comunicat.

A finals de l’any passat, American Airlines va decidir deixar de vendre bitllets a través de diverses agències de viatges ‘online’, entre elles Orbitz, al plantejar un nou sistema de reserves basat en l’absència de centrals GDS i utilitzant la seva pròpia xarxa per a distribuir la seva oferta.

Orbitz va considerar aquesta sentència “una victòria” per a la transparència i elecció del consumidor i per a tots els clients mutus.

“Orbitz segueix creient que a les dues companyies ens interessa treballar en un acord a llarg termini per prosseguir amb la distribució de continguts d’American Airlines cap als nostres milions de clients mutus”, va destacar l’agència de viatges ‘online’ en el comunicat.

Back to top button