superior

abajo

FormacióEmpreses

Jornada «Treballa al Turisme» a Tarragona per trobar feina immediata

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), presenta el dijous, 22 de febrer la seva primera Jornada “Treballa al Turisme”.

Es tracta d’una trobada molt pràctica adreçada tan a estudiants com a d’altres persones amb perfils professionals que vulguin ocupar un lloc de feina al sector turístic.

La iniciativa de la Federació pretén que davant la nova temporada turística, les empreses d’allotjament i restauració puguin trobar els professionals que necessiten, al temps que obra una via directe a les persones en recerca de feina.

Així, el dijous 22 de febrer, de 9 a 15 hores, més de 20 empreses de tot el territori de Tarragona es presentaran per captar candidats als llocs de feina disponibles. Per la seva banda, els aspirants coneixeran en un sol matí totes aquestes empreses, podran lliurar directament els seus CV i entrevistar-se amb els responsables empresarials de forma personalitzada.

La trobada tindrà lloc al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-Seca (carrer Joanot Martorell, 15) i els interessats s’hauran d’inscriure prèviament en el web de la Federació.

Em vull inscriure

Articles relacionats

Back to top button