superior

abajo

Empreses

Horrorland tornarà a la tardor en una nova ubicació

El parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt (Maresme) ​​serà la nova seu d’Horrorland, el parc temàtic del terror que en el primer trimestre del l’any va anunciar que buscava nou emplaçament i abandonava les instal·lacions de Cercs (Berguedà) després de quatre anys.

Passat l’estiu, el parc aquàtic del Maresme tanca les portes per a la tardor, el que facilita la instal·lació d’Horrorland per a la temporada de Halloween. Les atraccions seran totalment noves. Per a aquesta nova etapa han dissenyat 6 passatges del terror i espectacles de carrer repartits per diferents punts del parc.

Segons han informat, Horrorland podrà perllongar la seva estada a Illa Fantasia durant la resta de l’any, més enllà de les dates de Halloween que s’inicia el 15 d’octubre. El parc podria mantenir experiències de terror que conviurien amb les aquàtiques. Expliquen que la intenció és crear un macro escape-room.

Aquesta temporada de Halloween només comptarà amb 11 dies d’obertura els mesos d’octubre i novembre durant els quals l’aforament estarà limitat a 1.500 persones per dia. El parc genera uns 170 llocs de treball directes. El preu de les entrades és a partir dels 35 euros depenent de la modalitat escollida.

Articles relacionats

Back to top button