Empreses

Gramona obrirà un hotel rural per potenciar l’enoturisme

Els cellers Gramona situats a l’Alt Penedès, a 30 km al sud de Barcelona, té previst inaugurar un petit hotel per potenciar l’oferta d’enoturisme.

L’empresa, que produeix cava d’alta gamma, ha adquirit 25 hectàrees de terreny a Sant Sadurní d’Anoia al costat de la seva finca actual com a aposta per incrementar el seu patrimoni, segons informa Expansión. En la compra està inclosa la masia de Can Mota, on s’ubicarien un petit hotel especialitzat en l’enoturisme amb una vintena d’habitacions. La masia també incorporarà un celler i un restaurant. La rehabilitació d’aquesta propietat per adequar-la a la nova activitat pot suposar una inversió d’uns tres milions d’euros, segons les mateixes fonts.

Gramona sempre ha estat oberta al turisme enològic. La seva tradició familiar, que es remunta a 1850 i a sis generacions, és un dels grans atractius. Les visites a les seves caves permeten conèixer de prop la tradició d’aquesta família de viticultors i cellerers i també dels paisatges que ofereixen les vinyes del Penedès.

Articles relacionats

Back to top button