superior

Reportatges

El Hard Rock es carrega la legislatura del govern de Catalunya

El macrocomplex d’oci i joc porta 10 anys acumulant problemes i retards

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha convocat noves eleccions després de no aconseguir el suport als pressupostos per part del partit dels Comuns que exigien vetar el projecte del Hard Rock que s’ha d’ubicar al costat de PortAventura

Porta 10 anys encallat. Ara està pendent d’un informe ambiental i un altre de risc químic, darrers problemes que se sumen a una quantitat d’entrebancs inimaginables més. Malgrat això, sembla que els inversors americans continuen interessats en desenvolupar-lo a la Costa Daurada.

En una primera fase tenen prevista la construcció de dos hotels, un centre de convencions, una zona comercial de passeig a l’aire lliure i un gran casino amb maquines escurabutxaques i taules de joc.

El ajuntaments de Salou i Vila-seca i el sector turístic de la Costa Daurada estan molt a favor del projecte. Creuen que pot ser similar al que va suposar PortAventura, un autèntic revulsiu econòmic. Per contra, els ecologistes i la plataforma Aturem Hard Rock continuen mobilitzant-se i batallant a la justícia tota la tramitació administrativa amb l’objectiu de tombar-lo definitivament.

Articles relacionats

Back to top button