superior

abajo

Destinacions

Els Pirineus catalans es posen a la venda

Més de 80 empreses turístiques dels Pirineus han participat en una jornada comercial davant mig centenar d’operadors turístics del nord d’Europa i Espanya, el resultat han estat uns 800 contactes comercials.

La trobada ha tingut lloc al Ripollès, a l’Hotel Grèvol del municipi de Llanars, divendres passat i és el cinquè any que es realitza una acció d’aquestes característiques, especialitzat únicament en el producte turístic dels Pirineus catalans. Les institucions organitzadores de la trobada diuen que han volgut “facilitar als professionals catalans un sistema de comercialització i contractació àgil, eficient i directe amb els intermediaris turístics”.

En total es calcula que s’han realitzat més de 850 entrevistes comercials entre els venedors d’oferta turística –les empreses catalanes- i els compradors –els turoperadors europeus i espanyols-. Aquestes entrevistes havien estat acordades prèviament.

Els professionals assistents a la trobada comercial també han participat en una sessió de formació sobre eines de comercialització turística online, impartida per Marco Truffelli, director executiu de Visitscotland.com.

Els organismes que han impulsat el denominat Workshop Pirineus són el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Conselh Generau d’Aran. A més d’aquesta acció les institucions han planejat un tot un pla específic de promoció dels Pirineus que contempla viatges de familiarització, presentacions, participació a fires, campanyes de publicitat i divulgació de la web www.visitpirineus.com

Back to top button