superior

Fires i Congressos

Debat a Barcelona: la internacionalització de l’empresa turística catalana

La Casa Llotja de Mar (Barcelona) acull aquest dijous, 9 d’octubre, la quarta i última sessió prèvia del Congrés de Turisme de Catalunya. La presència internacional de les empreses del sector turístic català i els reptes que això planteja centren aquesta jornada.

Després de la celebració a Vielha, a l’Ampolla i a Lloret de Mar de les altres tres jornades prèvies, centrades en innovació, competitivitat i promoció, ara toca el torn de parlar sobre la internacionalització i de les oportunitats i els reptes que tenen les empreses turístiques catalanes en aquest àmbit.

Tot i que actualment existeixen diversos grups catalans -o participats per empreses catalanes- amb implantació i reconeixement internacional, en aquesta sessió es pretén donar eines per facilitar el camí cap a la internacionalització i ampliar la presència catalana arreu del món. Hi participaran, entre d’altres, Jordi Clos, president de Derby Hotels, Xavier Illa, conseller delegat d’Hesperia, i Josep Piqué, president de Vueling, així com J. Francesc Valls i Joan Molas, com a responsables de la ponència.

Les experiències d’eDreams i Comess Group, serviran com a exemples d’empreses que han apostat per treballar més enllà de les fronteres catalanes amb l’objectiu de cercar noves vies de negoci i desenvolupament en un moment marcat per una forta competitivitat.

Un cop acabada aquesta jornada a Barcelona, els professionals turístics catalans ja es preparen per a la gran cita del mes vinent, la celebració del tercer Congrés de Turisme de Catalunya. Innovació, Competitivitat, Promoció i Internacionalització són els grans temes al voltant dels quals gira aquesta trobada que tindrà lloc a Port Aventura del 26 al 29 de novembre.

Back to top button