superior

Lloret de Mar

Els operadors russos es fixen en Lloret de Mar

Agents de viatges de diverses regions de Rússia visiten Lloret de Mar de la mà del tour operador i receptiu rus Novovira que ha convidat un grup de les vint agències russes més importants amb les quals treballa.

El viatge de prospecció els ha permès conèixer la Costa Brava i tota la seva oferta turística. Entre les excursions programades s’ha inclòs una visita als Jardins de Santa Clotilde de Lloret, un dels espais més visitats per aquests clients, que inverteixen una important part de la seva despesa de viatge en sortides culturals.

L’agència d’origen rus Novovira, amb seu a Lloret de Mar, va ser creada l’any 1996 i compta actualment amb una plantilla fixa de trenta persones. És un tour operador que programa turisme de sol i platja i circuits culturals per Catalunya i Espanya. Una de les seves especialitzacions és l’organització de viatges que tenen com a centre d’interès el desenvolupament de festivals i esdeveniments de música i dansa folklòrics. Entre d’altres equipaments també van obrir fa 2 anys una associació i espai cultural a Lloret, la Casa Russa a Catalunya.

El sector privat de Lloret de Mar va obrir-se al mercat rus a principis dels anys 90. Vint anys després, la vila ha anat consolidant el seu posicionament en el mercat rus i els països de l’est. Actualment es contempla com un dels mercats clau dins del Pla Estratègic de Turisme 2010-2014 i es realitzen importants accions promocionals per intensificar les relacions entre sector empresarial rus i el local.

Aquesta iniciativa s’afegeix a dues importants accions de promoció amb dos dels principals operadors turístics del mercat rus: Tez Tours amb la participació en un viatge de familiarització per la Costa Brava i l’interior de Girona al maig, i amb Natalie Tours amb un altre viatge de descoberta a la Costa Brava fruit de la col•laboració del Patronat de Turisme Costa Brava i l’Agència Catalana de Turisme. /Notícia emesa per Lloret Turisme

[HOME]

Back to top button