Els aeroports catalans incrementen rutes aquest estiu

Els aeroports de Barcelona i Girona sumen noves rutes aquest estiu i esperen mantenir o superar el tràfic de la temporada passada. Les previsions són bones i poden indicar una tendència positiva per a la temporada alta.

L’Aeroport de Barcelona ha estrenat gairebé 70 noves rutes de les més de 300 que s’operen des del Prat. En total són més de 200 destinacions, tant nacionals com a internacionals, les connectades amb l’aeroport barceloní. Rússia, Regne Unit i França són les connexions que més creixen mentre que entre les destinacions intercontinentals que són novetat aquest 2013 es troben ciutats del nord d’Àfrica i la recuperació de vols amb el Canadà i els Estats Units.

Aquests mesos s’han incorporat noves companyies a l’aeroport i ja són més de 100 les aerolínies que operen des del Prat.

Girona pot repetir el volum de 2012
L’Aeroport de Girona-Costa Brava podria mantenir el tràfic de passatgers de 2012 aquesta temporada d’estiu. Amb prop de 80 rutes, una dotzena més que l’any passat, l’objectiu de l’aeroport és resistir en xifres com les del passat exercici. Alemanya, Itàlia i Regne Unit són les destinacions més connectades des de Girona.

Ryanair lidera l’activitat a Vilobí d’Onyar, opera unes 60 rutes que connecten amb una vintena de destinacions. L’aerolínia irlandesa opera prop de mig miler d’operacions setmanals entre enlairaments i aterratges.

Com a novetat es troba la connexió amb Romania de la companyia Wizzair i els nous vols a Trieste a Itàlia, East Midlands (Regne Unit), les ciutats alemanyes d’Hamburg, Memmingen, i Dortmund, així com connexions amb els països nòrdics (Suècia, Noruega i Finlàndia).

[HOME]

0 0 0