superior

Organismes / Política turística

La campanya de publicitat d’estiu de Catalunya triplica el seu pressupost

Els primers diners recaptats per la taxa turística es destinaran a la campanya publicitària de promoció turística de Catalunya per aquest estiu. Es destinarà un pressupost de 2,5 milions d’euros, el triple que la de fa un any.

Des de la Generalitat de Catalunya expliquen que l’estiu de 2011, la situació financera no va permetre destinar diners a la campanya de publicitat i l’any passat van invertir uns 800.000 euros. Els pocs recursos els va forçar a realitzar “una campanya que prioritzava l’originalitat i la creativitat per compensar la manca de recursos econòmics disponibles en aquell moment”, declaren.

El conseller de Turisme de Catalunya, Felip Puig, ha informat que “aquest any, tenint en compte el moment econòmic actual i el paper cabdal que està jugant el nostre sector turístic, és del tot necessari dur a terme una forta campanya de branding per donar suport a la comercialització de l’oferta turística de Catalunya. Gràcies als recursos generats per l’impost turístic, aquest estiu això serà possible”.

Sota l’eslògan “Catalunya. M’agrada Compartir” i durant els mesos de juny i juliol, la nova campanya reforçarà els mercats de proximitat francès i espanyol i, a escala internacional, l’europeu, amb una incidència especial al Regne Unit, Alemanya i Itàlia. Els anuncis, en els seus diferents formats de televisió, ràdio, premsa, publicitat exterior i presència on line, difondran els atractius turístics tant de la costa com de l’interior de Catalunya. Hi jugarà un paper destacat el turisme familiar.

La cançó “T’espero a Catalunya”, composada per Marc Parrot i interpretada per la cantant Beth, és la banda sonora de la promoció turística catalana. Dintre de l’estratègia de Catalunya de potenciació de la promoció online, la campanya tindrà un impacte important a Internet, especialment amb accions dins l’entorn 2.0 i xarxes socials. Catalunya també estarà present als principals portals d’oci i viatges./Noticia del col•laborador

[HOME]

Back to top button