superior

Empreses

El benefici d’Áreas creix un 7,5% respecte 2006

Áreas, l’empresa de restauració, distribució i serveis pel viatger amb seu a Barcelona, va facturar 707,6 milions d’euros entre octubre de 2006 i setembre de 2007, amb un creixement del 7,6%. El benefici, de 65,74 milions, millora en un 7,5% els resultats de l’exercici anterior.

De la facturació de la companyia, 500 milions es van generar a Espanya. Creix però l’aportació dels seus negocis a l’estranger, on consolida el seu lideratge al mercat llatinoamericà i consolida poc a poc la seva presència als Estats Units ", segons fonts d’Àreas.

Precisament, en el mercat nord-americà, Àreas va iniciar la seva activitat l’octubre de 2007 amb l’obertura de 12 restaurants a l’Aeroport de Miami i posteriorment ha obtingut concessions de restauració als aeroports d’Orlando i Detroit, i Indianàpolis.

Destaca també els resultats de l’ Argentina, on ha incrementat les seves vendes en un 21%. En aquest país la companyia va fusionar les quatre societats que hi tenia operatives sota la marca comuna Áreas Argentina.

Back to top button