superior

DestinacionsEmpreses

Catalunya vol ser la destinació líder a Europa en enoturisme

L’objectiu de les empreses vinculades al turisme del vi és convertir Catalunya en el referent enoturístic europeu en els propers anys.

Aquest desig sorgeix després de la celebració de la primera jornada comercial a Catalunya per promoure l’enoturisme català en la qual han participat 40 empreses i entitats del sector català i 35 operadors turístics internacionals especialitzats. Durant la jornada s’han concretat prop  de 650 cites comercials.

Prèviament, els operadors internacionals han participat en quatre viatges de familiarització per conèixer l’oferta de turisme enològic de les 12 Denominacions d’Origen (DO) catalanes. Els agents turístics procedents de mercats emissors com Estats Units, Canadà, Alemanya, Països Nòrdics o el  Regne Unit, s’han mostrat exigents i “busquen experiències autèntiques que aportin coses noves”, diuen algun dels participants.

Aquesta jornada de comercialització és una de les accions que formen part del programa Enoturisme Catalunya de la Generalitat. L’administració opina que Catalunya compta amb algunes de les rutes del vi més reconegudes del sud d’Europa però que amb la quantitat i diversitat d’oferta que existeix aspiren a convertir-se en líder enoturístic a Europa i una destinació de referència a escala mundial.

Articles relacionats

Back to top button