superior

Allotjament

Four Seasons obre a Mallorca l’hotel més car

El mes de juny començarà a rebre clients el que pot ser considerat l’hotel més car d’Espanya. L’antic Hotel Formentor de Mallorca ara convertit a la marca Four Seasons ha fet les obres de reconstrucció del complex per iniciar la temporada d’estiu 2024.

Aquest nou establiment Formentor es basa en el luxe i s’ha recuperat inspirant-se en l’històric hotel. El projecte ha contemplat l’enderroc del vell edifici i la construcció del nou seguint amb fidelitat las façanes exterior de l’antic complex.

Ubicat en un penya-segat al costat del mar compta amb unes vistes privilegiades de la Mediterrània. A l’extensa finca privada que inclou jardins i una vinya, ara l’hotel incorpora nous serveis com un spa de luxe i també una oferta d’alta cuina.

Des de que el grup Barceló va vendre l’hotel fa tres anys, la inversió realitzada per la nova propietat per fer ressorgir l’hotel arriba als 80 milions d’euros. L’establiment deixa de banda les habitacions per centrar-se en les suites, comptarà amb 108. La cadena Four Seasons té un altre hotel a Espanya, però amb aquest nou Formentor situarà l’illa de Mallorca en el mapa internacional dels hotels de luxe.

Per poder inaugurar amb garanties aquest estiu la companyia ha començat la recerca de personal prioritzant els habitants de la localitat de Pollença.

Articles relacionats

Back to top button