superior

AAVV i TTOOEmpreses

TUI va a la caça de dos milions de clients de Thomas Cook

TUI, l’operador que s’ha mantingut com a competència directa de Thomas Cook, busca entre les restes del fallit gegant de viatges britànic per incrementar el seu potencial.

Algunes informacions apunten que TUI va intentar fer-se amb la URL de Thomas Cook -abans que l’adquirís Fosun per 13 milions d’euros- però el liquidador s’hauria negat a vendre-li el nom de domini d’Internet. Aquestes mateixes fonts expliquen que la intenció de compra de la URL es devia a un intent d’eliminar la llarga confusió que ha existit sempre entre els consumidors entre Thomas Cook i la marca Thomson.

Però el més important està sent el moviment per ocupar el mercat que ha deixat lliure. TUI ha confirmat que està afegint més de 130 antics hotels de Thomas Cook al seu programa per al pròxim any i està signant contractes amb els hotelers des que es va conèixer el tancament del mega operador turístic.

A més, TUI comptabilitza en 2 milions de passatgers el buit que ha deixat Thomas Cook en destinacions com Turquia, Grècia, Balears, Canàries i Mèxic, i està disposat a ocupar-los.

Des de la caiguda de Thomas Cook se succeeixen les informacions relacionades amb les adquisicions dels seus actius que estan realitzant empreses del sector. Com ja vam informar a Comunicatur, l’empresa familiar Hays Travel va sorprendre recentment amb la compra de les 555 agències de viatges, situades a peu de carrer, que tenia Thomas Cook al Regne Unit.

També s’ha conegut l’acord amb el multimilionari noruec Petter Stordalen, que encapçala les firmes de capital Altor i TDR Capital, per fer-se amb l’operativa de Thomas Cook en els països nòrdics.

TUI busca destinacions més barates

Thomas Cook deixa 10 milions d’euros pendents a Catalunya

Thomas Cook amenaça de deixar les factures per pagar i a més de 150.000 clients penjats

 

Articles relacionats

Back to top button