superior

AAVV i TTOO

TUI busca destinacions més barates

La caiguda de la lliura esterlina està forçant TUI a cercar destinacions més assequibles per als seus clients del Regne Unit.

L’operador vol expandir-se amb ofertes de vacances a noves destinacions que proposen paquets més econòmics. A mesura que la lliura segueixi perdent força l’objectiu de TUI en aquest sentit anirà guanyat en interès.

La intenció és que els britànics puguin gaudir de les festes invertint el mateix pressupost que dedicaven fins ara per a les seves vacances. Bulgària és un dels països que s’emmarquen entre les destinacions amb preus més ajustats. Per a TUI, el mercat del Regne Unit s’ha comportat relativament bé pel que fa a volum -ha crescut un 3,5% – no així en benefici, que ha estat negatiu comparat amb l’any anterior.

Tot i això, el gegant turístic en el seu conjunt ha anunciat un augment del 12% en els seus guanys. En la nova estratègia del grup TUI hi ha la de potenciar els hotels i creuers propis. L’operador està creixent molt més en les seves marques pròpies que són les que els donen més marge.

Articles relacionats

Back to top button