superior

DestinacionsEmpreses

Campanya de bons descompte per fer turisme a Catalunya

La Direcció General de Turisme inverteix 1.500.000 euros per finançar descomptes en la contractació de paquets turístics a les agències de viatges. Mitjançant un sistema de bons amb descomptes vol incentivar les reserves d’escapades turístiques a Catalunya per abans i després de la Setmana Santa

El cupó de descompte cobreix el 50% de la factura del viatge combinat inclòs l’IVA, amb un màxim de 150 euros. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat els detalls de la iniciativa.

Concretament els paquets han de gaudir-se en els mesos de de març i d’abril (excepte el període de Setmana Santa del 9 al 18 d’abril). El nom de la campanya és Estalviatge” i com a requisit per rebre el descompte el client ha d’adquirir un viatge combinat per mediació d’una agència adherida a la campanya. La contractació ha d’incloure una pernoctació en un allotjament turístic i com a mínim un servei com, per exemple, transport, lloguer de cotxe, activitats, entrades o excursions amb guia.

Les agències de viatges interessades en participar s’han d’adherir a través de la pàgina web estalviatge.catalunya.com

La Generalitat explica que amb la campanya Estalviatge ”volem ajudar el sector turístic català a reforçar la seva l’activitat i a incentivar el moviment i fluxos turístics del catalans en mesos de baixa ocupació abans i després de Setmana Santa”. I afegeix que es tracta de “contribuir a allargar la temporada, els contractes laborals i l’activitat econòmica, a més de fomentar la desestacionalització del turisme”.

Articles relacionats

Back to top button