superior

abajo

Destinacions

Bloc per promoure la neu catalana

Coincidint amb l’inici –una mica tardà i fluix- de la temporada de neu, s’ha activat el bloc magradacompartir.catalunya.com, amb què ” es promociona el turisme de neu i muntanya entre els mercats català i de la resta d’Espanya.

Amb l’eslògan “Catalunya. M’agrada compartir”, l’Agència Catalana de Turisme duu a terme aquesta nova acció promocional que té com a epicentrel’entorn 2.0 i les xarxes socials, amb incidència també en premsa, ràdio i televisió.

El bloc i un perfil de Facebook són les plataformes de promoció que s’utilitzen com a canals de participació i interacció amb el públic que hi pot trobar tota la informació i les últimes novetats de les 16 estacions d’esquí catalanes. A més, a través de sortejos i altres accions especials, l’usuari pot aconseguir estades, forfaits i articles per a la pràctica de l’esquí.

La campanya, vigent fins el mes de març, mostra les diferents modalitats d’esquí (alpí, nòrdic, snow..) i també els diversos tipus de públic (famílies, joves, sèniors…) que poden gaudir-ne. L’objectiu és reforçar el posicionament de Catalunya com a destinació de neu propera, amb una oferta àmplia, variada i diferenciada.

Image

Back to top button