Barcelona, millor ciutat europea per a visitar amb nens

Una enquesta de TripAdvisor realitzada a 3.000 europeus -500 d’ells espanyols- situa Barcelona com la millor ciutat europea per a visitar amb nens. La capital catalana es troba entre les primeres posicions també en matèries com el menjar, la facilitat en el transport o l’interès que desperta i és la quarta amb millor relació qualitat-preu, després de Lisboa, Praga i Istanbul.

Un 11% dels participants en l’estudi va assenyalar la Ciutat Comtal com el millor lloc per a anar de vacances amb els nens, seguida de Palma de Mallorca, amb un 10% de les respostes. A més, Barcelona es va situar en tercer lloc, en ambdós casos per darrere de Londres i París, en les categories relatives a ciutats més interessants i amb major facilitat en el transport.

La categoria de millor menjar, per la seva banda, va ser encapçalada per Roma i París, amb Barcelona en tercer lloc. No obstant això, per als espanyols el millor menjar està a Madrid, per davant de la Ciutat Comtal i París.

L’estudi va recollir, a més, les pitjors ciutats europees per a anar amb nens (Amsterdam, Istanbul i Antalya), les de pitjor menjar (Londres, Liverpool i Birmingham), les més difícils per a moure’s (Roma, Venècia i Atenes), les de gent menys maca (Cracòvia, Birmingham i Gdansk) o les més cares (Londres, París i Venècia), entre altres categories./Ag EP

0 0 0