superior

TransportEmpresesMercats

El vol d’Anglaterra a Alemanya que acaba a Escòcia per error

La història és realment singular. El pilot del vol BA3271 de British Airways va sorprendre els viatgers amb un Benvinguts a Edimburg (Escòcia)!

El vol va sortir d’un aeroport londinenc amb destinació a Düsseldorf a Alemanya, però l’avió va aterrar a la capital escocesa. Es va tractar d’un error en el pla de vol que va portar al comandant i la seva tripulació de cabina a creure que el vol es dirigia a Edimburg.

Alguns passatgers curiosos van notar alguna cosa estranya quan al poc temps d’iniciar el vol van veure per les finestretes de l’avió un paisatge que no concordava amb l’orografia pròpia del litoral continental europeu. Més endavant van notar que les muntanyes substituïen a les urbs industrialitzades alemanyes.

En el moment del descens els viatgers es van començar a inquietar i van preguntar als altres sobre quin era el destí d’aquest vol. Fins i tot l’hostessa va preguntar en veu alta qui anava a Alemanya i tots els passatgers van aixecar la mà i van corroborar que viatjaven a Düsseldorf. El pilot acabava de sorprendre el passatge amb la seva Benvinguts a Edimburg!

Posteriorment i després de la disculpa del capità, l’aeronau va omplir els seus dipòsits i es va enlairar per segona vegada rumb a Alemanya. British està estudiant per què es va presentar el pla de vol incorrecte.

Articles relacionats

Back to top button