Aeri

Air Berlin connectarà Barcelona amb Stuttgart

Air Berlin connectarà Barcelona en la temporada d’hivern amb les ciutats europees de Stuttgart, Viena, Amsterdam i Basilea, totes elles via Palma de Mallorca a excepció del vol directe Barcelona-Stuttgart, segons ha informat l’aerolínia. Per la seva banda els aeroports d’AENA van transportar 22 milions de passatgers a l’agost, un 3,7% més.

A més, la companyia ingressarà a principis de 2012 en l’aliança Oneworld, per la qual Air Berlin ha formalitzat un acord amb American Airlines i Finnair –membres fundadors de l’aliança– per a operar vols en codi compartit. Pròximament, Air Berlin es traslladarà des de la Terminal 2 del Prat a la T1 per a poder oferir millor servei de connexió als seus clients.

Els passatgers d’Air Berlin podran accedir ara al mercat asiàtic i, a través del ‘hub’ d’Hèlsinki, també a l’asiàtic. A canvi, American Airlines i Finnair accediran a destinacions del sud i oest d’Europa. Els vols compartits estaran disponibles a l’inici de la programació d’hivern 2010-2011.

Els aeroports d’AENA van transportar 22 milions de passatgers a l’agost, un 3,7% més

Els aeroports de la xarxa d’Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (AENA) van transportar prop de 22 milions de passatgers a l’agost, cosa que representa un augment del 2,2% respecte al mateix mes de l’exercici precedent.

El gestor aeroportuari ha informat en un comunicat que en els vuit primers mesos de l’any van passar pels aeroports d’AENA un total de 130,4 milions de passatgers, un 1,9% més que entre gener i agost del 2009.

L’agost s’han registrat un total de 207.697 operacions, un 1,3% menys, i l’aeroport de Madrid-Barajas continua sent el que lidera els moviments de la xarxa, amb 37.298, cosa que representa una millora de l’1,8%.Barcelona ha sumat 3 millones de passatgers, un increment del 5,4%./Ag EP

Back to top button