superior

Fires i CongressosMercats

40 empreses catalanes busquen consolidar el mercat alemany a la ITB

Alemanya és tercer mercat emissor a Catalunya i les empreses catalanes que han assistit a la fira ITB de Berlín han buscat consolidar el seu potencial de mercat emsisor madur i estratègic. El perfil del turista alemany que visita Catalunya té una capacitat adquisitiva mitjana-alta i fa estades de 10 a 12 dies.

A més de la costa i el bon clima, el client alemany viatja atret, especialment, per la cultura, el turisme actiu i activitats en la natura, els viatges de city break, l’oferta de lleure i la gastronomia.

Quaranta empreses i institucions s’han presentat en un estand representant les 9 marques turístiques catalanes. Segons l’Agència Catalana de Turisme, impulsora de l’estand els productes principals que han potenciat enguany a la ITB han estat l’enoturisme; el turisme actiu, amb un projecte especial per difondre Catalunya com a destinació de ciclisme en ruta; i també el turisme familiar, amb motiu de la declaració del 2014 com a “Any del Turisme Familiar”, per part de la Generalitat.

Durant 2013 van visitar Catalunya 1,3 milions de turistes alemanys, xifra que suposa un increment del 9,9% respecte l’any anterior, que van generar uns ingressos que freguen els 990 milions d’euros (un 7,5% més respecte la xifra de 2012)

En l’última edició, hi van participar més de 10.000 expositors i van passar més de 170.000 visitants, dels quals més de 110.000 van ser professionals del sector turístic.

Articles relacionats

Back to top button