superior

Fires i Congressos

Les principals novetats i ofertes de creuers de la Mediterrània s’embarquen al SITC

Les principals navilieres i companyies del sector de creuers exposaran en el marc del SITC les últimes novetats en aquest àmbit i oferiran propostes exclusives per als assistents. El saló, que se celebrarà del 4 al 6 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, es convertirà així en l’aparador de referència per al públic viatger. A més, aquest any Fira acollirà el certamen Seatrade Med impulsant un sector liderat a Europa i a la Mediterrània pel Port de Barcelona.

L’oferta de creuers turístics és un dels eixos més importants del SITC i dels que desperta més interès per part dels assistents, la majoria dels quals (66%) tria durant l’esdeveniment la destinació de les seves vacances. Les rutes per la Mediterrània, el Carib i el Mar del Nord, entre d’altres, seran les propostes més destacades aquest any. El SITC preveu tornar a comptar amb les principals empreses creueristes del sector com en la passada edició en què van participar, per exemple, Royal Caribbean, Costa Cruceros, Pullmantur, Mundomar Cruceros, entre d’altres.

En aquest sentit, la directora del SITC, Marta Serra, explica que “el saló es podran trobar els avantatges que els creuers ofereixen per a tot tipus de públic i la bona relació qualitat- preu que presenten. A més, aquest any, el certamen es converteix en el lloc idoni per al turisme de creuers gràcies a la importància del Port de Barcelona en aquest àmbit”.

Barcelona és el primer port de creuers d’Europa i de la Mediterrània i el 4t port base del món, superat només per tres competidors del Carib (Miami, Port Canaveral i Port Everglades). El 2012, va tenir un total de 2,5 milions de creueristes, segons dades de Turisme de Barcelona.

El destacat posicionament de Barcelona en aquest sector, la completa oferta del SITC destinada al públic final i la celebració de Seatrade Med dirigit a professionals, convertiran Barcelona en la capital europea dels creuers durant 2014. La ciutat acollirà, per primera vegada, la convenció de creuers més important de la Mediterrània que se celebrarà a recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 16 al 18 de setembre. L’última edició de la fira va tenir lloc a Marsella el 2012, va comptar amb més de 4.000 participants i 300 expositors.

El SITC i el turisme d’experiències
A més de les propostes en creuers, el Saló Internacional del Turisme a Catalunya , líder del sector a Espanya entre els certàmens dirigits al consumidor final, presentarà la millor oferta especialitzada que ofereixen les destinacions nacionals i internacionals. Els visitants també podran trobar promocions exclusives d’agències de viatges, propostes relacionades amb l’enoturisme, el turisme gastronòmic i els càmpings, entre d’altres./ Notícia emessa pel SITC

Articles relacionats

Back to top button