superior

Reportatges

36.000 visitants durant el cap de setmana del Benvinguts a Pagès

L’activitat d’ecoturisme que se celebra anualment a Catalunya ha tancat amb unes xifres rècord

Durant el cap de setmana un centenar d’explotacions agroalimentàries han obert les seves portes per atreure turistes d’arreu de Catalunya interessats en conèixer el món rural.

‘Benvinguts a Pagès La Festa’ té un component turístic ja que també participen allotjaments i restaurants, a més d’activitats diverses. Més de 36.000 persones, segons els organitzadors, han visitat les instal·lacions participants (granges, camps de cultiu, espais de manufactura d’aliments…)

L’esdeveniment, que ha arribat a la vuitena edició, ha comptat amb la participació de 115 allotjaments de turisme rural i 220 restaurants que han contribuït a generar activitat turística al voltant d’aquesta Festa.

Les visites per descobrir les feines del camp i l’origen dels productes que consumim a diari han estat gratuïtes. Les explotacions han ofert tastos dels seus productes primaris. La iniciativa va ser creada per l’Agència Catalana de Turisme i Prodeca per unir el món agrícola i el turisme sostenible i respectuós amb el territori i medi ambient.

 

Articles relacionats

Back to top button