superior

Destinacions

La campanya enoturística “Barcelona marida contigo”, protagonista de l’estand del Barcelona Convention Bureau a la IBTM World

La Copa Amèrica de Vela 2024 també centra l’activitat de l’estand a la fira líder del sector MICE

La Diputació de Barcelona, mitjançant el Barcelona Convention Bureau i amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, presenta un estand de 366 m² a la IBTM World, que se celebra del 28 al 30 de novembre a la Fira Barcelona Gran Via. Aquesta és la fira mundial líder del sector de reunions, incentius, conferències i esdeveniments. Enguany reuneix més de 3.000 destinacions i proveïdors i uns 15.000 professionals de més de 100 països.

Per això, i com ja ve a ser tradicional, el Barcelona Convention Bureau, juntament amb la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme, ha organitzat un acte de benvinguda per al primer dia i un networking el dimecres en el seu estand.

La província de Barcelona mostra la seva oferta de turisme de reunions sota dos eixos principals: la Copa Amèrica de Vela, que arrencarà a Barcelona el 22 d’agost de 2024, i l’enoturisme. En aquest cas s’ha plantejat per a cada dia una activitat de dinamització vinculada a la campanya Barcelona marida contigo en col·laboració amb l’Associació Vinícola Catalana i els territoris del Bages (DO Pla de Bages), el Maresme (DO Alella) i el Penedès (DO Penedès).

A més a més, la Diputació de Barcelona està donant visibilitat a diferents territoris de la província, cinc dels quals disposen de taulell i agenda pròpia de reunions: Sitges, el Baix Llobregat, el Penedès, el Maresme i el Bages.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona

Articles relacionats

Back to top button