superior

Fires i Congressos

Catalunya assistirà a més de mig centenar de fires turístiques internacionals durant el 2017

L’aposta firal de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) per aquest any es centra en participar en 53 certàmens de caràcter internacional. El sector turístic català pot assistir-hi en els estands de Catalunya amb espai expositiu personalitzat.

fires2017L’ACT no faltarà a les principals cites internacionals de turisme del 2017 com l’ITB de Berlín, la WTM de Londres, la MITT de Moscou, la ILTM a Xina, Fitur a Madrid o l’IBTM World a Barcelona. En total seran 41 fires amb estand propi de Catalunya i 12 sota el pavelló de Turespaña.

Les empreses que vulguin participar en alguna d’elles tenen disponible el Calendari de les Fires 2017 on es poden consultar les condicions d’assistència i els requisits de participació.

En un repàs general del Calendari es constata que l’ACT cobreix amb aquest mig centenar de fires tant Europa, com Àsia i Amèrica; els principals continents emissors de turisme. També l’especialització en la promoció és variada. Assistiran als grans certàmens de multiproducte però també a fires especialitzades en subsectors i productes específics com el familiar, el golf, el ciclisme, el turisme actiu, el MICE, l’enoturisme o el producte Premium.

Articles relacionats

Back to top button