superior

AllotjamentDestinacions

Salou espera disposar de la seva ciutat esportiva per al 2020

Salou ha presentat el seu projecte per a la nova ciutat esportiva que pot ser realitat el 2020. Aquest pla també contempla la construcció d’un centre hoteler de més de 2.000 habitacions.

El lloc escollit es troba al nord de la ciutat, té excel·lents comunicacions i promet ser un revulsiu per a l’activitat turística de la zona. Un pla molt ambiciós que pretén potenciar l’aspecte turístic i esportiu així com el comercial.

Unes instal·lacions d’última generació
Per atraure un públic molt selecte es planteja la construcció de la nova zona hotelera repartida al llarg de 4 resorts de la més alta qualitat, amb un màxim de 4 plantes d’alçada i que es convertiran sens dubte en un dels reclams turístics de la ciutat.

El pressupost total per a les obres serà de 16 milions d’euros. Es preveu que la zona esportiva de 8,3 hectàrees sigui pública encara que la seva gestió passi a mans privades. Molt a prop es projectarà un polígon industrial, diverses zones de restauració i un ampli aparcament que ocuparan una tercera part del terreny.

Pere Granados, alcalde de Salou, ha afirmat que es tracta d’una oportunitat única per revitalitzar l’economia de la zona i que el mateix dia que es va rebutjar l’anterior proposta van començar a treballar en altres alternatives. Aquesta nova ubicació del complex sorgeix com a resposta a la paralització de l’antic projecte arran d’una sentència judicial. Els nous terrenys pertanyen majoritàriament a entitats bancàries i immobiliàries, de manera que la predisposició a que es pugui materialitzar és màxima.

No obstant això, el pla redactat encara requereix d’un informe mediambiental emès per la Generalitat per començar les tramitacions, que podrien estar llestes en una mica més d’un any. A partir d’aquest moment, començarà la construcció d’habitatges i hotels que esperen que estiguin funcionant en 2020.

Articles relacionats

Back to top button