superior

Destinacions

Nova York relaxa les restriccions de viatge

L’estat de Nova York fa noves passes per aixecar les mesures de protecció contra el coronavirus que exigien als viatgers. Aquells nord-americans que hagin rebut la vacuna de la COVID-19 no estaran obligats a fer una quarantena ni una prova PCR.

Va ser un dels primers estats d’EUA en imposar restriccions de viatge per als visitants. Ara, els turistes nacionals vacunats tindran un tracte preferent i no necessitaran complir amb les mateixes mesures que els visitants internacionals o els nacionals que no han superat tot el procés de vacunació.

Per la seva banda, els viatgers internacionals han de continuar complint les exigències: una quarantena durant 10 dies. El turista estranger que arribi amb avió a més haurà de presentar una prova negativa de Covid-19 realitzada a les 72 hores prèvies al viatge.

A l’arribar a Nova York també s’exigeix ​​omplir un formulari amb les persones amb les que es viatja per facilitar un posterior rastreig de contactes. En el formulari han d’anotar els noms, números de telèfon, adreces de correu electrònic i països de risc en què ha estat recentment.

Articles relacionats

Back to top button