superior

Destinacions

Primera campanya per reactivar el sector MICE

“Barcelona, the place to meet” és el lema escollit per a la primera campanya que intentarà reactivar el turisme de reunions a la Destinació Barcelona des de l’inici de la pandèmia.

Per fer aquesta promoció han unit esforços la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona. De fet, ha estat el Barcelona Convention Bureau (BCB) el que s’ha responsabilitzat de la campanya de publicitat. Cal recordar que ja fa un parell d’anys que la Diputació forma part del BCB (veure notícia a Comunicatur).

La campanya parteix d’un vídeo de quatre minuts amb imatges suggeridores de Barcelona i el seu entorn, presentant els principals atributs i valors de la destinació. També destaca la música del trio català Stay Homas, que va sorgir durant el confinament. El vídeo començarà a circular per xarxes socials i mitjans digitals i la campanya té derivacions per als segments de congressos, incentius i bleisure.

La directora general de Turisme de Barcelona, Marian Muro, vol explorar nous mercats del sector MICE que tradicionalment no han estat entre els preferents, com el sud-est asiàtic o Rússia. Malgrat això, la campanya s’adreça principalment al mercat nacional, Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya.

Per la seva banda, el gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila, creu que és necessari reforçar el posicionament de Barcelona i de les comarques del seu entorn, destacant que Sitges, per exemple, és la segona destinació catalana pel que fa a turisme MICE.

El Barcelona Convention Bureau ha estat força actiu durant la pandèmia: s’ha creat un compte propi a Linkedin i s’han obert 17 noves candidatures, alguna de les quals de fins a 15.000 delegats, entre altres accions.

Vull veure el vídeo de la campanya

Articles relacionats

Back to top button