superior

MercatsDestinacions

Turquia ja no demanarà visats per atreure encara més turistes

El govern turc ha anunciat que els turistes espanyols, britànics, belgues, holandesos, austríacs i polonesos no necessitaran cap visat per accedir al país.

Els agents de viatges ja preveuen un salt molt important de les reserves a Turquia. Aquest moviment repercutirà sobre altres destinacions de costa que veuran una sensible reducció de les arribades de clients que busquen el producte de sol i platja.

La mesura del Ministeri d’Afers Exteriors de Turquia entrarà en vigor a partir del el 2 de març. Els turistes no hauran de sol·licitar un visat de vacances que tenia un cost d’uns 35 € per persona. La petició ja es realitzava en línia per facilitar el tràmit però incloïa també als nens menors.

Els operadors britànics són els que s’han mostrat més satisfets ja que el mercat emissor de Regne Unit és molt procliu al producte de vacances que ofereix Turquia. Es tracta d’una de les destinacions més populars, al costat d’Espanya. Ara tot indica que si les connexions aèries mantenen una estructura de baix cost Turquia serà un pol d’atracció turística aquest estiu.

Articles relacionats

Back to top button