El BTT aposta per grans itineraris

A les diverses rutes de BTT que existeixen actualmente a Catalunya, cal afegir dues noves propostes: el projecte Enllaç i l’itinerari Transcatalunya.

El projecte Enllaç destaca pel seu carácter transfronterer: l’itinerari circular de 400 quilòmetres unirà, a partir de 2013, Girona i el sud de França en un recorregut per les comarques del Ripollès, el Gironès, el Baix i Alt Empordà i algunes zones del sud de França, aprofitant les xarxes de vies verdes i de cicloturisme existents.

Figueres, Ripoll, la ciutat de Girona, la Costa Brava i Ceret són alguns dels indrets que podran descobrir els cicloturistas gràcies a aquesta iniciativa impulsada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona, en col•laboració amb les assoaciacions franceses Pays Pyrénés Méditerranée i Conseil General des Pyrénés Orientals.

Pel que fa a la segona proposta, la ruta Transcatalunya, amb més de 1.200 quilòmetres, permetrà recòrrer el territori enllaçant els 17 Centres BTT Catalunya.

Els Centres BTT Catalunya, impulsats per l’Agència Catalana de Turisme, ofereixen un total de 265 rutes i més de 5.300 quilòmetre senyalitzats. La xarxa està formada pels centres Pla de l’Estany, el Gironès, la Selva, Val d’Aran, Mont-roig del Camp, Baix Empordà, Solsonès, Alt Urgell, Ripollès, Berguedà, Vall de Sau-Collsacabra, Pallars Jussà, Santa Susana, Salines Bassegoda, Lluçanès, Montsec-La Noguera i Plana de Vic.

0 0 0