superior

AAVV i TTOO

TUI es fa càrrec dels tests Covid per incentivar les reserves

L’operador turístic TUI ofereix assumir les proves PCR i test d’antígens als clients que contractin viatges combinats. Tenen previst donar aquesta opció als viatgers que surtin i tornin al Regne Unit.

Igual que han fet algunes companyies o organitzadors d’esdeveniments, l’operador ha arribat a un acord amb un proveïdor de proves perquè li faciliti kits a un preu competitiu. Els clients es podrien sotmetre al test ràpid d’antígens o PCR abans de sortir i també en els dos dies posteriors a la seva arribada a les illes britàniques amb un cost extra d’entre 20 i 40 euros que s’inclourà en el preu del paquet.

El govern britànic ha establert un sistema de semàfors de colors (vermell, ambre i verd) per identificar les destinacions segons el seu grau de risc Covid. Vol que els viatgers hagin de realitzar una prova de PCR al tornar al Regne Unit. TUI ha aconseguit minimitzar el cost econòmic d’aquestes proves i els podria permetre incentivar els viatges o com a mínim que el preu dels test no sigui un escull insalvable per als clients.

Articles relacionats

Back to top button